News.ua


Республіканці хочуть поєднати пакети з допомогою для України і безпеки кордонів — новий спікер

Ноябрь 02
22:40 2023

Спікер Палати представників американського Конгресу Майк Джонсон заявив, що республіканці «поєднають» законопроєкти про виділення пакета допомоги Україні з асигнуваннями на безпеку кордону.

Про це він заявив у четвер, передає Укрінформ із посиланням на The Hill.

«З нашими фінансовими законопроєктами з фондами для України, наприклад, ми збираємося поєднати це з безпекою кордону. Ці два питання вирішуватимуться разом, бо ми вважаємо, що це головний пріоритет», — зауважив Джонсон.

До того як стати спікером конгресмен скептично ставився до підтримки України й голосував проти законопроєктів, які передбачали чи мали на меті надання допомоги Українській державі.

Читайте також: Брінк обговорила з лідером республіканців та сенаторами важливість підтримки України

Як повідомлялося, коли Майк Джонсон став спікером, у відповідь на запитання, чи підтримає він допомогу Україні, зауважив, що «матиме умови» щодо підзвітності й чітких цілей Білого дому стосовно будь-яких кроків, спрямованих на її надання.

Фото: GETTY IMAGES

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Компанія Microsoft інвестує $2,2 мільярда в Малайзію

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua