News.ua


Посол Британії: Єдина загроза для українських мирних жителів — це зброя та війська рф

Август 05
13:40 2022

Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс заявила, що єдина загроза для українських мирних жителів — це російські ракети, зброя та мародерство військ рф.

Про це Сіммонс написала у Твіттері, передає Укрінформ.

«Єдине, що загрожує українським мирним жителям, — це російські ракети, зброя та мародерство російських військ. Крапка. Якби росія припинила вторгнення в Україну, небезпеки не було б», — наголосила Сіммонс.

Як повідомлялося, в опублікованій у четвер доповіді правозахисна організація Amnesty International заявила, що українські військові у спробі відбити російське вторгнення наражають на небезпеку цивільне населення, створюючи бази та розміщуючи озброєння в житлових районах, у тому числі школах і лікарнях.

Читайте також: Міноборони звинувачує Amnesty у спотворенні реальної картини злочину росії проти України

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав Amnesty International не шукати фальшивого балансу між країною-злочинцем росією й Україною, яка захищається від неї, а розповісти світові правду про росію.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

OpenAI ز- |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua