News.ua


Популярність канадського прем’єра б’є рекорди у соціальних мережах

Март 05
20:28 2017

Популярність канадського прем’єра б’є рекорди у соціальних мережах
Перегляд фотографій та відео канадського прем’єра Джастіна Трудо б’є усі рекорди в інтернеті. Цією популярністю користуються хакери, заражають його світлини вірусами, повідомляє newsonline24 з посиланням на «Сьогодні».

Джастіна Трюдо називають найпопулярнішим прем’єром у світі та зірковим політиком. Він має світове визнання і авторитет, як очільник однієї з найпотужніших держав. У чому секрет успіху Джастіна Трюдо, який став прем’єром у 2015-му? Експерти вважають, що це його безпосередність, гумор, самоіронія, молодість, а ще привабливість прем’єра. Він у зразковій фізичній формі. Відео, де прем’єр танцює у традиційному індійському костюмі, б’є рекорди переглядів в інтернеті. Не лише відео, але й фотографії прем’єра набирають тисячі переглядів і лайків у соцмережах. У Трюдо чудова сім’я, красуня дружина, колишня телеведуча та фотомодель, і троє дітей. Він старший син П’єра Трюдо, який двічі був прем’єром Канади.

Перед тим, як піти у політику, викладав у школі французьку, математику, працював на радіо, навіть знявся у телесеріалі. Він жартує з президентами і монархами, захищає інтереси власної країни, відстоює дотримання норм міжнародного права, збільшує податки для багатих, «відкрив двері» для сорока тисяч біженців із Сирії. Також Джастін Трюдо підтримує Україну.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ДБР із початку року розслідувало 165 справ щодо загрози економічній безпеці

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua