News.ua


Партнерство Росії та Ірану набуває рис військового альянсу — Єрмак

Апрель 19
15:28 2024

Партнерство Росії та Ірану набуває рис військового альянсу, тому світ має розробити план дій за Українською формулою миру.

На цьому наголосив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак під час Конференції президентів найбільших американських єврейських організацій, передає Укрінформ з посиланням на Офіс Президента.

Єрмак подякував учасникам конференції за підтримку України, привітав із прийдешнім святом Песах та висловив солідарність із ізраїльським народом.

«Як і Ізраїль, Україна не може скласти зброю, тому що це питання нашого існування. І хоч ми знаходимося на відстані, але Ізраїль і Україна на одному боці проти країн, які пов’язані між собою», — наголосив Єрмак.

За його словами, партнерство Росії та Ірану дедалі більше набуває рис військового альянсу: обмін технологіями, дронами та системами протиповітряної оборони, досвідом і тактичними прийомами. Усе це становить загрозу для Близького Сходу, Європи та світу.

Як підкреслив керівник ОП, саме тому важливо розблокувати допомогу від Конгресу США, а світу — розробити план дій за Українською формулою миру.

Читайте також: Путін нападе на країни НАТО, якщо переможе у війні проти України — Пенс

«Зараз настав момент, коли або добро, або зло переможе. Ми впевнені, що переможе добро. Але немає часу на якісь сумніви, немає можливості додатково щось перевіряти. Все очевидно. Україна бачить, як це може бути вирішено», — зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, Ізраїль вранці 19 квітня запустив ракети по Ірану.

Представник Армії оборони Ізраїлю Даніель Хагарі заявив, що Іран вночі 14 квітня запустив понад 300 ракет та безпілотників по Ізраїлю, 99% яких перехопили сили ППО.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Гороскоп на 3 мая 2024 года для всех знаков зодиака

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua