News.ua


Новини з зони АТО за минулу добу (17.03.17)

Март 18
21:20 2017

Новини з зони АТО за минулу добу (17.03.17)
За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України ситуація значно загострилася в напрямку Донецька. Про це у суботу, 18-го березня, під час традиційного брифінгу у Києві розповів прес-офіцер Міністерства оборони України з питань АТО Лисенко Андрій, передає newsonline24.

«За добу, що минула, ситуації в зоні бойових дій значно ускладнилася. Як і завжди, кожного дня, війна проросійських окупантів проти Збройних сил України ведеться по всій лінії розмежування. Але вчора проросійська сепаратисти стягнули до лінії фронту значну частину своїх резервів. А це у свою чергу призвело до збільшення кількості обстрілів та щільності вогню», – розповів полковник.

В той самий час Лисенко зазначив, що в районі Авдіївки терористи змінили стиль ведення вогню. «Раніше окупанти вели вогонь тривалий час, годин 10 підряд, роблячи при цьому невеликі паузи. Але вчора ситуація змінилася: вогонь став насиченішим а паузи довшими. Терористи випустили більше сотні мін, застосовували танки», – додав він. Як повідомлялося раніше, за минулу добу проросійські бойовики відкривали вогонь 112 разів. В результаті цього 4 військових ЗСУ загинули та ще 3 отримали поранення.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Німеччині мало знають про ціну, яку заплатила Україна в Другій світовій — генконсул

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua