News.ua


Mercedes йде з рф і продає частки у російських «дочках»

Октябрь 26
12:04 2022


Німецький автовиробник Mercedes-Benz оголосив про те, що йде з росії, та продаж часток у місцевих дочірніх компаніях дилерському холдингу «Автодом».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на російське представництво концерну.

Будуть продані, зокрема, частки в АТ «Мерседес-Бенц РУС», ТОВ «Мерседес-Бенц Мануфекчуринг Рус» (завод у Підмосков’ї), ТОВ «Мерседес-Бенц Файненшл Сервісез Рус», «Мерседес-Бенц Банк Рус» ТОВ, ТОВ «Мерседес-Бенц Капітал Рус». Завершення угоди ще підлягає схваленню всіма відповідними органами.

російський мінпромторг пообіцяв підібрати «Автодому» нового технологічного партнера. Очікується, що тепер ця компанія здійснюватиме технічне обслуговування автомобілів Mercedes-Benz, проданих раніше на російському ринку.

Як повідомлялося, Mercedes-Benz Group AG на початку березня, останнім з європейських автовиробників, оголосив, що призупиняє експорт та виробництво автомобілів у росії. Незадовго до цього Daimler Truck Holding AG, яка була виділена з Mercedes-Benz у грудні 2021 року, також заявила, що припинить діяльність у росії і перегляне перспективи спільного підприємства з «КАМАЗом» у Набережних Челнах.

Читайте також: Toyota закриває завод у росії, але поки не йде з ринку — ЗМІ

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Західні компанії йдуть з російського ринку. Демократичні країни світу чинять тиск на рф та водночас всебічно допомагають Україні.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росіяни викрали понад 1700 тонн українського зерна

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua