News.ua


Новини 6 лютого: перший транш від ЄС надійде у березні, Рада може відновити митні перевірки з 1 березня

Февраль 06
21:26 2024

Про фінансування від ЄС. Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що ЄС прагне у березні розпочати виплати в рамках погодженої минулого тижня програми Ukraine Facility на 50 млрд євро.
Про ціну «шахедів». Росія та Іран досягнули домовленості на рівні 12 млн руб за одиницю, при замовленні 6000 одиниць (193 тис дол) або 18 млн руб (290 тис дол) при замовленні 2000 одиниць.
Про ЗАЕС. На окупованій Запорізькій АЕС працює удвічі менше персоналу від необхідної кількості, також на станції закінчується термін експлуатації ядерного палива.
Про резерви. Міжнародні резерви України на 1 лютого становили 38,53 мільярда доларів, у січні їх обсяг зменшився на 4,9%.
Про митні перевірки. Кабінет міністрів на засіданні 6 лютого схвалив законопроєкт, який передбачає поновлення документальних митних перевірок з 1 березня.
Ексклюзиви ЕП
Дім, який можна звести за день. Як під Києвом виготовляють сучасні модульні будинки
Модульні будинки — наче великий конструктор Lego, їх легко перевозити з однієї локації на іншу та зводити. Як такі будинки для постійного проживання виготовляють в Україні та скільки вони коштують? ЕП побувала в гостях у одного з виробників.
Вісім додатків, які стануть у пригоді українцям під час війни
Навчання із стрільби та самозахисту, перша медична допомога та відстеження ворожих ракет. Які ще військові навички можна отримати через смартфон?

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Експерти відповіли, що робити, якщо екран вашого телефону не відповідає

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua