News.ua


Новини 21 вересня: РФ знову почала бити по енергооб'єктах, Україна відкличе скаргу у СОТ проти Словаччини

Сентябрь 21
21:29 2023

Про ракетну атаку РФ по енергооб’єктах. Під час масованої ракетної атаки ворога вранці 21 вересня зазнали пошкоджень окремі енергетичні об’єкти в центрі та на заході України — це була перша за останні пів року атака росіян на енергосистему.

Про СОТ. Міністри сільського господарства Словаччини та України домовилися про створення системи ліцензування торгівлі зерном, що дозволить зняти заборону на імпорт української агропродукції в Словаччину, як тільки система буде створена.

Про оборонні компанії. Парламент 306 голосами «за» зобов’язав Кабмін гарантувати виплату прибутків виробникам зброї у складі цін у контрактах з Міноборони, чим вирішив багатомісячну суперечку з Держаудитслужбою.

Про грант від США. До державного бюджету 21 вересня надійшли 1,25 мільярда доларів грантових коштів від США через Цільовий фонд багатьох донорів Світового банку.

Про Жеваго. Дві дочірні компанії Групи Ferrexpo олігарха Костянтина Жеваго — «Єристівський ГЗК» і «Біланівський ГЗК» — отримали документи від Мін’юсту про накладення арешту на частки корпоративних прав у розмірі 50,3%, що належать швейцарській компанії Ferrexpo AG у кожному з підприємств.

Ексклюзиви ЕП

Поїзд далі не їде. Чому не будують метро на Виноградар?

Роботи з будівництва метро на Виноградар не ведуться, але гроші на це виділяються. Як це можливо?

Чи стали під час війни краще боротися з корупцією?

Корупція сприймається українцями як найбільша перешкода для розвитку бізнесу — так вважають 47% громадян. Що відбувається з корупцією в Україні, як з нею борються і чи виріс її рівень під час війни?

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Від початку війни на блокпостах в українців вилучили майже 1,5 тисячі гранатометів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua