News.ua


Новини 20 червня: Єврокомісія може виділити Україні €50 млрд євро, росіяни додатково замінували ЗАЕС

Июнь 21
00:41 2023

Про допомогу від ЄС. Єврокомісія пропонує виділити Україні 50 мільярдів євро фінансової допомоги у вигляді грантів і кредитів.

Про мита. Президент Володимир Зеленський підписав два закони, які передбачають звільнення на час воєнного стану від ПДВ і мита ввезення складових для виробництва і ремонту БПЛА (законопроєкти №9275 та №9276).

Про ЗАЕС. Російські окупанти додатково замінували Запорізьку АЕС, зокрема заміновано ставок-охолоджувач.

Про Ротенбергів. 17 світових ЗМІ отримали у своє розпорядження так званий «Архів Ротенбергів» — 30 тисяч електронних листів і 12 тисяч документів, які пояснюють, як олігархи Аркадій і Борис Ротенберги ховають від західних санкцій свої активи, а також активи сім’ї Путіна.

Про ОВДП. Міністерство фінансів на аукціоні в вівторок, 20 червня, розмістило облігації внутрішньої державної позики на 31,4 мільярда гривень в еквіваленті.

Ексклюзив ЕП

Десятки мільярдів повз касу. Кому і як держава роздає податкові пільги

Демонструючи рішучість у вирішенні проблем бізнесу або просто підтримуючи лобістські інтереси підприємців, влада створила понад дві сотні податкових пільг. Що робити з ними тепер, коли грошей у бюджеті катастрофічно не вистачає?

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Економіка Британії значно відновилася в першому кварталі, вийшовши з технічної рецесії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua