News.ua


Новини 18 березня: Кабмін виділив додаткові 5 мільярдів на дрони, ЄС дасть кошти на військову підтримку України

Март 18
22:20 2024

Про дрони. Уряд виділив додаткові 5 мільярдів гривень для сил безпеки та оборони, які будуть спрямовані на закупівлю дронів.
Про Ukraine Facility. Кабінет міністрів 18 березня затвердив план для Ukraine Facility — він є основою надання фінансової підтримки в межах програми, яка розрахована на 4 роки й має загальний обсяг 50 млрд євро.
Про аукціон. Ощадбанк виставив на продаж лот, який складається з готелю Ramada Encore, ТРЦ «Атмосфера», 11 земельних ділянок у Київській області та права грошової вимоги до ТОВ «Компанія «Нітеко», до складу якої входить елітний бізнес-центр.
Про військову підтримку. Міністри закордонних справ країн ЄС ухвалили остаточне рішення про виділення додаткових 5 млрд євро на військову підтримку України в рамках Європейського фонду миру.
Ексклюзиви ЕП
Вийшли, але не зовсім. Як топові спортивні бренди продовжують заробляти в РФ
Попри гучні обіцянки, не всі топові спортивні бренди залишили РФ. Як у Росію потрапляють товари Adidas, Nike, Puma та чому українська футбольна збірна відмовляється від форми Joma?
Oops! I did it again: що платне паркування дало Києву та коли воно повернеться
Чому в Києві вкотре скасували платне паркування, яких втрат через це зазнає столиця та як у КМДА планують вирішувати проблему тарифоутворення?

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Індія візьме участь у Саміту миру в Швейцарії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua