News.ua


Наєв відвідав позиції українських захисників поблизу Запоріжжя

Апрель 10
08:54 2022


Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав підрозділи, що боронять позиції неподалік Запоріжжя, поспілкувався з українськими захисниками, обговоривши поточний стан справ на цій ділянці фронту.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє відділ зв’язків з громадськістю командування об’єднаних сил ЗС України.

«Обстановка у північно-східній та південно-східній операційних зонах залишається напруженою, але контрольованою. Ворог щодня та щоночі атакує наші позиції, але українські захисники дають гідну відсіч», – наголосив Наєв.

Командувач додав, що противник наносить ракетні й бомбові удари по населених пунктах, здійснює їх обстріл із важкого озброєння.

Читайте також: На Запоріжжі підрозділи ЗСУ та тероборони знищили ворожу техніку

Він ознайомився з побутом військовослужбовців та допоміг у розв’язані нагальних проблем.

Він подякував кожному військовослужбовцю, який боронить Україну, за сміливість, хоробрість відвагу та майстерність, а також відзначив волонтерів та небайдужих громадянам, які доставляють необхідну гуманітарну допомогу у райони бойових дій як для військовослужбовців, так і для цивільного населення.

Як повідомляв Укрінформ, станом ранок 10 квітня російська федерація продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України, російські загарбники здійснюють спроби прорватися в районі міста Ізюм.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Тариф на свет для населения может вырасти: прогноз Минэнерго

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua