News.ua


На зустрічі путіна з «матерями мобілізованих» були спеціально підібрані жінки

Ноябрь 25
23:50 2022


На анонсовану зустріч президента рф володимира путіна з «матерями мобілізованих» на війну з Україну прийшли регіональні чиновниці та провладні активістки, лояльні кремлю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у ТГ-каналі видання «Можем объяснить», яке ідентифікувало кількох учасниць зустрічі.

Серед них опинилися московська чиновниця та депутат-єдинорос Ольга Бєльцева; голова виконкому «Загальноросійського народного фронту» у Підмосков’ї Юлія Бєлєхова; член Громадської палати підмосковного міста Орєхово-Зуєво Марина Мигунова; збиральниця гуманітарної допомоги для мобілізованих з Усть-Абакана Надія Узунова; начальниця відділу у справах сім’ї, молоді та спорту в адміністрації Каа-Хемського району російської республіки Тива (Тува) Ірина Тас-оол.

Ліворуч від путіна сиділа режисер Олеся Шигіна, яка знімає православне патріотичне кіно. Праворуч — Жарадат Агуєва, представниця чеченської «аристократії», Її сини — високопоставлені кадировські силовики, командир батальйону «Захід-Ахмат» Ісмаїл Агуєв та начальник Курчалоєвського РВВС Рустам Агуєв, які воюють в Україні.

Що стосується інших жінок, які були присутні на зустрічі, то невідомо, чи воюють іхні родичі в Україні та чи є вони мобілізованими.

Читайте також: У росії найближчим часом можлива нова хвиля мобілізації — Генштаб

Про зустріч володимира путіна з матерями учасників війни стало відомо кілька днів тому, 22 листопада. Учасниці громадського руху «Рада матерів та дружин», який об’єднує родичок мобілізованих та строковиків, розкритикували адміністрацію президента, що нікого з них не запросили на зустріч. Організатор ради Ольга Цуканова припускала, що на захід запросять «кишенькових матерів».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

З початку року до держбюджету залучено понад 155 мільярдів від розміщення ОВДП

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua