News.ua


На трасі Київ — Чоп відкрили McDonald’s

Июль 21
19:11 2023


Відкриття нового закладу McDonald’s на трасі Київ – Чоп є важливим сигналом інвесторам про те, що відновлення в Україні триває.

Як передає Укрінформ із посиланням на Мінвідновлення, на цьому наголосив віцепрем’єр-міністр з відновлення України — міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

«McDonald’s Ukraine є одним із найбільших іноземних інвесторів в Україні, які створюють сучасну та доступну інфраструктуру. Тепер це стосується не лише великих міст. Відкриття нового об’єкту на трасі М-06 Київ – Чоп — важливий сигнал для бізнесу: відновлення та розвиток можливі навіть попри війну», — заявив Кубраков.

Новий заклад став одним із найбільших в Україні — його площа становить понад 500 кв. м, має 133 місця в залі та 116 — на терасі. Біля ресторану розташована парковка для великих автобусів.

Читайте також: McDonald’s відкриває свої ресторани у Дніпрі

Наголошується, що перемовини з керівництвом McDonald’s щодо відкриття цього закладу розпочалися ще до повномасштабного вторгнення.

Як повідомлялося, у Львівській ОВА представили польський проєкт з підтримки інвестування в Україну, який охопить вісім областей.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Прикордонники знищили укриття росіян у Серебрянському лісі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua