News.ua


«Можна знищити літак, але Мрію — ніколи»: марку про Ан-225 випустять 28 червня

Июнь 25
12:44 2022


Акціонерне товариство «Укрпошта» 28 червня випустить марку «Українська мрія».

​​Як передає Укрінформ, про це генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський повідомив у Телеграмі.

«Знаю також, що ви трохи скучили за нашими новими марками та хочете їх отримати швидше, тому з 28 червня Мрія втілиться в мільйонах марок, щоб кожен з вас, заглядаючи у свій філателістичний альбом, пишався тим, що він чи вона — частина сміливого та вільного народу», — зазначив Смілянський.

За його словами, кожен сам вирішує, що таке ця «українська мрія» і з чого вона починається.

Читайте також: «Антонов» пропонує заснувати міжнародний фонд відродження літака «Мрія»

«Особисто я вважаю, що вона починається з якісної освіти наших дітей. Сьогоднішній успіх реформування Укрпошти — це, в тому ж числі, заслуга тих вчителів, які навчали мене в дитячому садочку «Колосок», в школі та університетах. Це мій особистий мотив робити все можливе, щоб допомагати школам України, щоб діти та їх батьки мали, куди повертатися. А в Україні зростали нові Сікорські та Корольові, Яни Куми (розробник WhatsApp) та Макси Левчини (розробник PayPal)», — підкреслив Смілянський.

Він нагадав, що ескіз нової марки належить 11-річній Софії Кравчук із міста Любомль Волинської області. Дівчинка є призеркою всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?» у 2021 році. Це Україна очима дитини — квітуча, мрійлива і недосяжна, зазначив Смілянський.

Читайте також: У Києві створили квітник, присвячений легендарному літаку «Мрія»

За його словами, тираж марки — 3 млн, придбати її можна буде у відділеннях Укрпошти або в онлайн-магазинах.

«Деталі згодом, у понеділок. Один клієнт — не більше 2 маркованих аркушів, 5 конвертів, 5 листівок. 28 червня — Погашення штемпелями «Перший деньУкрпошти» в Києві та Гостомелі. Спецпогашення «УКРАЇНСЬКА МРІЯ» — у всіх філіях », — заявив він.

Як повідомлялося, 27 лютого на аеродромі «Антонов» у Гостомелі під Києвом російські війська знищили флагман української авіації – легендарний Ан-225 «Мрія», на рахунку якого рекорди з перевезення максимального комерційного вантажу та найдовшого і найважчого в історії авіації моновантажу, вантажопідйомності.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Єрмак закликав амбасадорів United24 поширювати інформацію про Саміт миру

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua