News.ua


Кулеба очікує на восьмий пакет санкцій ЄС проти росії у вересні

Сентябрь 06
21:06 2022


Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба очікує на восьмий пакет санкцій Європейського Союзу проти рф у вересні та озвучив ті очікувані обмеження щодо рф.

Про це він заявив в ефірі національного телемарафону, повідомляє Укрінформ.

«Я наголосив перед колегами, що ми очікуємо на цей пакет у вересні і вважаємо, що він має бути ухвалений. Я озвучив ті санкції, які очікуємо в них побачити, і в принципі зараз лише зав’язується розмова після такої літньої перерви в Європейському Союзі про зміст восьмого пакета. Але в тому, що восьмий пакет буде немає жодних сумнівів», — сказав глава української дипломатії.

Читайте також: Україна продовжить вимагати, щоб рф визнали державою-спонсором тероризму – Кулеба

Як повідомляв Укрінформ, міністри закордонних справ ЄС на неформальній зустрічі у Празі 31 серпня досягли політичної згоди навколо зупинення угоди про спрощення візового режиму з росією. Кількість нових шенгенських віз для громадян рф буде суттєво зменшена, а їх отримання стане важчим і забиратиме більше часу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський запросив на Саміт миру Молдову, Чехію, Гану та Ірландію

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua