News.ua


Кличко ініціював засідання комісії, на якому обговорили доступ до укриттів

Июнь 02
11:42 2023


Київський міський голова Віталій Кличко ініціював засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому обговорили доступ до укриттів.

Як передає Укрінформ, про це Кличко повідомив у Телеграмі.

«Ініціював сьогодні засідання столичної постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На ньому обговорили питання координації дій всіх служб щодо забезпечення роботи і доступу до укриттів у Києві», — зазначив Кличко.

До участі в засіданні комісії були запрошені представники Департаментів КМДА, ДСНС міста, правоохоронних органів, керівники депутатських фракцій Київради.

Читайте також: МВС закликає повідомляти про укриття, зачинені під час повітряної тривоги

Як повідомляв Укрінформ, у Києві загинули троє людей, зокрема дитина, які під час повітряної тривоги намагалися потрапити у закрите бомбосховище. Поліція Києва розпочала за цим фактом провадження щодо службової недбалості.

У межах розслідування трагічних наслідків через закрите укриття у Києві затримано трьох посадовців райдержадміністрації та охоронця медзакладу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Одещину летять «Шахеди» — Повітряні сили

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua