News.ua


Google додасть сині галочки для користувачів Gmail

Май 04
19:53 2023


Компанія Google повідомила у середу про впровадження синьої галочки в електронній пошті Gmail, яка допоможе відрізнити повідомлення законних користувачів від тих, які надсилають шахраї.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у пресслужбі Google.

У 2021 році компанія запровадила у Gmail індикатори бренду для ідентифікації повідомлень (BIMI). Ця функція вимагає від відправників електронних повідомлень використання надійної автентифікації та перевірки логотипа свого бренду задля його відображення як аватарів в електронних листах.

Тепер користувачі Google-пошти бачитимуть значок галочки для відправників, які прийняли BIMI.

«Це допоможе користувачам розрізняти повідомлення законних відправників від тих, хто видає себе за інших», – пояснюють у Google.

У компанії зазначили, що надійна автентифікація електронної пошти допомагає користувачам і системам захисту виявляти та зупиняти спам, а також дозволяє відправникам використовувати довіру до бренду.

Читайте також: Google запускає для українців безоплатний курс про штучний інтелект

Нова функція буде доступною для власників особистих облікових записів Google, а також для усіх клієнтів Google Workspace і клієнтів старих версій G Suite Basic та Business.

Як повідомляв Укрінформ, деяким акаунтам Twitter з більш ніж мільйоном підписників Twitter повернув синю галочку без оплати за підписку.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Не можемо розголошувати точну дату, коли з’являться F-16 — Повітряні сили

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua