News.ua


Ворог прагне виконати дедлайн щодо захоплення Часового Яру до 9 травня — Сили оборони

Май 02
10:58 2024


Ворог не рахується зі своїми силами, намагаючись виконати дедлайн із захоплення Часового Яру до 9 травня.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин, передає Укрінформ.

«Ворог не рахується зі своїми силами, намагаючись виконати дедлайн по захопленню Часового Яру до 9 травня, він там продовжує вести активні бойові дії», — сказав речник.

Водночас, за його словами, більше штурмів на Часовоярському напрямку було зафіксовано неподалік Білогорівки – від 10 до 15. Там ворог заводить певний особовий склад. Завершує перегрупування. А також проводить активний артилерійський вплив звідти на околиці Часового Яру. Лише за минулу добу було зафіксовано 100 мінометних і артилерійських обстрілів саме на цьому напрямку. Водночас, на місто Часів Яр було чотири штурми, сьогодні на ранок – лише один.

Читайте також: Армія РФ сповільнила атаки біля Авдіївки, але відновила наступ на Часів Яр — ISW

Волошин уточнив, що ворог має за мету вийти на інші населені пукти, які поблизу Часового Яру – це Краматорськ, Дружківка, Слов’янськ. Наразі триває активна боротьба саме за логістичні маршрути, підсумував він.

Як повідомлялося, у зоні дії ОСУВ «Хортиця» склалася гаряча ситуація, зокрема, на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках ворог намагається прорвати лінію фронту.

Фото: Генштаб ЗСУ

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

14 простых способов, которые помогут чихнуть

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua