News.ua


Ексдружина Боголюбова намагається відсудити у ПриватБанку понад 700 мільйонів

Апрель 16
16:52 2024

Верховний Суд 17 квітня розгляне касаційну скаргу ПриватБанку у справі за позовом ексдружини колишнього співвласника банку Геннадія Боголюбова Олени Боголюбової.
Про це повідомляє пресслужба держбанку.
Зазначається, що позивачка з 2017 року намагається стягнути з держбанку понад 700 млн гривень, які були залучені у капітал банку під час процедури bail-in.
«Суди попередніх інстанцій частково задовольнили вимоги Боголюбової та постановили стягнути з державного ПриватБанку більше 700 млн гривень. Банк в серпні 2022 року подав касаційну скаргу до Верховного Суду, черговий розгляд якої і призначено на 17 квітня 2024 року.
Раніше Верховний Суд в подібних справах за позовами інших повʼязаних з банком осіб задовольнив касаційні скарги ПриватБанку та скасував незаконні судові рішення про стягнення залучених у процедурі бейл-ін коштів з банку», — йдеться у повідомленні.
«ПриватБанк розраховує на неупереджений розгляд справи Олени Боголюбової, який триває у Верховному Суді вже півтора роки, та ухвалення законного та справедливого рішення відповідно до усталеної судової практики у подібних спорах», — йдеться у позиції держбанку.
Нагадаємо:
27 березня Верховний Суд задовольнив касаційні скарги Кабміну та ПриватБанку і не дозволив компаніям, повʼязаним з родиною Суркісів, стягнути 350 млн доларів.
Економічна правда

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Новини 29 квітня: податки від західних банків в РФ, поляки розблокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua