News.ua


До Києва прибула делегація на чолі з прем’єром Чехії

Октябрь 31
13:27 2022

У понеділок, 31 жовтня, до української столиці з візитом прибула міністерська делегація на чолі з прем’єр-міністром Чехії Петром Фіалою.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє посольство Чехії в Україні у Фейсбуці.

«Сьогодні вранці до Києва прибули представники чеського уряду для участі в спільному засіданні чеського та українського уряду. Чеська делегація одразу після прибуття до Києва відвідала будівлі, зруйновані останніми російськими нападами», — повідомили у дипмісії.

Зазначається, що прем’єр-міністр Петр Фіала та кілька міністрів візьмуть участь у зустрічах з Президентом України та колегами з українського уряду впродовж дня.

Читайте також: росія випустила по Україні понад 50 ракет під час візиту іноземного лідера — Никифоров

Як повідомляв Укрінформ, нещодавно Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 742/2022 «Про присвоєння почесної відзнаки «Місто-рятівник» місту Прага».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Естонія думає над закриттям на ніч ще одного КПП на кордоні з Росією

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua