News.ua


Чарльз ІІІ прийняв новий титул, який раніше належав королеві Єлизаветі ІІ

Март 28
14:42 2023


Британський король Чарльз ІІІ у вівторок був призначений головним полковником Корпусу королівських інженерів. Цей титул раніше мала його покійна мати королева Єлизавета ІІ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Independent.

Букінгемський палац оголосив про це у вівторок, 28 березня. Нову посаду британського монарха назвали “давньою традицією” у королівській родині, яка почалася за правління короля Едварда VII у 1904 році.

Відомі як сапери, інженери надають глобальну військову інженерну та технічну підтримку британським збройним силам та їхнім союзникам.

Читайте також: Король Чарльз передав своєму братові титул герцога Единбурзького

У рамках державного візиту до Німеччини, який має розпочатися у середу, король Великої Британії зустрінеться з представниками Королівських інженерів у Бранденбурзі та перегляне демонстрацію широкого річкового понтонного мосту разом з 23-ю інженерно-десантною ескадрою.

Призначення титулу відбулося напередодні коронації Чарльза ІІ та його дружини Камілли, що відбудеться 6 травня цього року.

Як повідомляв Укрінформ, у Офісі президента Франції оголосили, що державний візит британського короля Чарльза III до країни відкладено через протести, що тривають в країні.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Росія на даному етапі не запрошена на мирний саміт щодо України — уряд Швейцарії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua