News.ua


Арестович вважає, що Путіну не вигідно зустрічатися із Зеленським

Июль 18
18:40 2021

Лідеру РФ Володимиру Путіну не вигідно зустрічатися з Президентом України Володимиром Зеленським, тому що йому нічого запропонувати в якості результату даного саміту.

Як передає Укрінформ, таку думку ефірі телеканалу «Дом» української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Олексій Арестович.

«Путіну невигідно зустрічатися з Зеленським, тому що тоді і народ України, Росії, і особливо окупованої частини Донбасу, і світова спільнота чекатимуть конкретного результату. А якщо результатів не буде, то у виграші буде ініціатор цієї зустрічі, тобто, Президент Зеленський» , — сказав він.

В такому випадку, на думку Арестовича, Президент України в очах усіх постане людиною, яка хотіла миру і робила для цього ініціативні кроки.

Читайте також: Кулеба назвав оптимальний сценарій для можливої зустрічі Зеленського з Путіним

«А Путін виглядатиме «букою і бякою», який не пішов ні на які умови свого візаві, тобто, фактично, буде не тільки тим, хто розпалює конфлікт, а й особою, зацікавленою в його продовженні. Це невигідно для Путіна», — вважає спікер української делегації в ТКГ.

Як повідомляв Укрінформ, 20 квітня 2021 року Зеленський звернувся до Путіна, запропонувавши йому зустрітися «в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна».

Пізніше, 22 квітня, Путін заявив, що готовий у Москві зустрітися з Зеленським, але питання припинення війни на сході України обговорюватиме лише після переговорів української влади з ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

2030 ? |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua