News.ua


Шахрайство з майном Фонду гарантування вкладів

Март 30
17:45 2023

ПАТ «Старокиївський банк» збанкрутував у 2014 році.

У квітні 2019 року Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО), якє є правонаступником активів збанкрутілого банка, був проведений аукціон на Прозорро з продажу належних ПАТ «Старокиївський Банк» майнових прав на квартиру №2-3, що розташована в буд. № 23 по вул. Велика Васильківська, в м. Києві.

15.05.2019 за результатами проведення відкритих торгів (Протокол UA-EA-2019-03-27-000100-b від 17.04.2019 р.), було укладено Договір купівлі-продажу майнових прав, за яким Покупець ТОВ «Новокиївське» сплатив ФГВФО 2.059.990,40 грн.

В результаті шахрайських дій Майберга Едуарда було переоформлено право власності на ТОВ «Панамедікус». Без участі екс-керівництва «Старокиївського банку» , якє підозрюється у махінаціях на понад 80 млн. гривень, це було б неможливо.

Вже 4 роки власник намагається в судовому порядку визнати право власності. Перша та друга судові інстанції Господарського суду визнали право власності за законним набувачем — ТОВ «Новокиївське». На 4 квітня призначене засідання Верховного Суду у складі колегії суддів Касаційного господарського суду за головуванням Чумака Ю. Я., в якому остаточно має бути визначено право власності за ТОВ «Новокиївське».

До цієї справи прикута увага громадських організацій, правоохоронних органів та активістів. Просимо всіх небайдужих долучитися до підтримки відновлення верховенства права в Україні!

 

Крижак Дмитрий

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ДБР із початку року розслідувало 165 справ щодо загрози економічній безпеці

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua