News.ua


В Україні «засвітився» яскравий 60-річний автомобіль — коштує не менше $50 000

Июнь 30
15:04 2021

У Києві з’явився легендарний Chevrolet Corvette першого покоління. Родстер виглядає фантастично і зараз є одним з найцінніших колекційних авто з США.

Зараз середня ціна Chevrolet Corvette C1 перевищує 50 тис. доларів, а деякі особливо рідкісні екземпляри тягнуть і на $ 200-300 тис., пише MMR. Саме цей автомобіль випущений в 1961 році, а над його зовнішнім виглядом попрацював відомий дизайнер Білл Мітчелл.

Chevrolet Corvette 1961 року оснащували виключно 4,6-літровими V8: карбюраторні версії розвивали 245 і 270 к.с., а інжекторні (так-так, вже тоді у Корвета був уприскування) – 275 і 315 к.с.

Як видно з фото, конкретно у цього авто 4-ступінчаста МКПП. До речі, вже тоді для Шевроле Корвет пропонували і кондиціонер, і круїз-контроль, і електроприводи сидінь і м’яким дахом.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Уряд Чорногорії підтвердив плани запровадити 7-годинний робочий день

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua