News.ua


В Україні водій придумав оригінальний спосіб «замаскувати» номери свого авто

Сентябрь 23
20:35 2021

Водій Mercedes-Benz G-класу спробував оригінально уникнути плати за парковку в центрі Києва і прикрив автомобільні номери медичними масками.

Машину помітили біля червоного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка, інформує MMR. На опублікованих кадрах видно, що частина цифр на задніх і передніх номерах авто приховані натягнутими блакитними масками. При цьому сам позашляховик припаркований з порушенням ПДР.

“Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень”, – йдеться в описі ролика.

У правоохоронних органах кажуть, що водієві загрожує адміністративна відповідальність, а саме штрафи, пише Obozrevatel: 850 гривень за приховування номерів і 340 гривень за неправильну парковку.

Це не перший такий випадок, в тому числі і біля червоного корпусу університету Шевченка. Зокрема, 15 вересня заступник голови КМДА Костянтин Усов опублікував фото іншого позашляховика, припаркованого біля навчального закладу.

“Стаєш на платну міську парковку в самому центрі Києва, біля Червоного корпусу КНУ ім. Т. Шевченка. Вирішуєш, що платити за парковку – це занадто дрібно для такого аристократа як ти. Щоб не отримати штраф, як справжній ніндзя камуфляжу ховаєш номера свого транспортного засобу … медичною маскою. Все одно отримуєш штраф 700 гривень”, – зазначив Усов.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Глобальний саміт миру запросили понад 150 країн та міжнародних організацій

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua