News.ua


В Україні підрахували кількість ДТП за участю тварин з початку року

Декабрь 04
04:47 2020

За дев’ять місяців в Україні зареєстровано 579 дорожньо-транспортних пригод, що сталися внаслідок наїзду на тварин. Про це журналісту УНН повідомили у відповідь на запит в пресслужбі Департаменту патрульної поліції України.

“Відповідно до даних інформаційно-телекомунікаційної системи «Інформаційний портал Національної поліції України», із 1 січня 2020 до 30 вересня 2020 року зареєстровано 579 ДТП, що сталися внаслідок наїзду на тварин, з яких 21 ДТП з травмованими та/або загиблими, у яких загинуло 4 особи та 24 особи травмовано”, — йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, в Україні збільшилася кількість дорожньо-транспортних пригод (ДТП) зі смертельними наслідками.

Так, за 9 місяців поточного року в Україні в цілому сталося 118,8 тисячі ДТП. Це на 3,6% більше, ніж в січні-вересні 2019 року. Зокрема, кількість ДТП з постраждалими зросла на 3,7% — до 19,1 тис. Кількість ДТП зі смертельним результатом збільшилася на 4,9% — до 2,4 тис. Зросла також кількість ДТП з травмованими — на 0,9%, до 23,6 тис.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ворог прагне виконати дедлайн щодо захоплення Часового Яру до 9 травня — Сили оборони

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua