News.ua


Українські інженери створюють унікальну електричну вантажівку

Сентябрь 13
15:38 2020

У Кривому Розі команда інженерів створює електровантажівку. Про це повідомляється на YouTube-каналі Перший Криворізький.

Команда фахівців на чолі з Віталієм Бризгалова працює над електричною вантажівкою, який отримав назву CoolOn. Вона присвячена французькому фізику Шарлю Кулону.

За два-три місяці інженери планую завершити перший макет і приступити до створення прототипу. Фахівці відзначають, що автомобіль буде зібраний виключно з українських деталей.

Бризгалов підкреслює, що вони враховують не тільки екологічну складову, а й орієнтуються на виробництво. Електромобіль створюється для комерційного призначення, оскільки в країні велика потреба в електромобілях і профіцит електроенергії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Фінські вчені вважають, що витік метану з «Північних потоків» не загрожує клімату

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua