News.ua


Український автозавод може припинити автовиробництво

Март 23
18:57 2020

Український автозавод «Богдан» може зупинитися через нестачу європейських комплектуючих.

Про це повідомляє прес-служба виробника.

«На сьогодні, 23 березня 2020 року, Луцький автозавод «Автомобільної Компанії «Богдан Моторс» працює в штатному режимі, вживаючи додаткових заходів безпеки для працівників», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виробничою програмою поточного періоду передбачено виготовлення сучасного транспорту для Києва і Харкова згідно раніше укладених контрактів. Окрім того, на завершальному етапі – виготовлення новітнього, повністю електричного автобуса «Богдан Е70110».

Втім, за словами директора заводу Дмитра Писаного, виробництво може зупинитися через нестачу комплектуючих з Європи.

«Карантинно-епідеміологічні заходи, які вживаються європейськими країнами, вносять певні корективи. Всім відомо, що продукція «Богдан» виготовляється виключно з українських і європейських комплектуючих», – наголосив Дмитро Писаний.

«Враховуючи це, і у випадку певних рішень українського Уряду, ми змушені будемо зупинити виробництво», – заявив Писаний.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ізраїль обіцяє збільшити кількість гуманітарної допомоги для Гази

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua