News.ua


Сотні тисяч: стало відомо, скільки «штрафних» протоколів не сплатили водії-порушники в Україні

Ноябрь 05
20:24 2021

За час роботи на українських дорогах системи автоматичної фіксації порушень швидкісного режиму на водіїв складено понад 3 мільйони протоколів, понад 2,5 мільйона з них вже сплачені, що принесло держбюджету 0,5 мільярда гривень.

Про це повідомляє Департамент комунікації МВС України з посиланням на слова першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, інформує iViche.

За його словами, в порівняльному аналізі, за рік роботи Системи кількість ДТП у тих місцях, де встановлено камери, знизилась на 65%.

«Наразі ми маємо 236 камер, до кінця року будемо мати 270. За наступні два роки ми збільшимо кількість камер до 580. Це лише та кількість камер, які будуть встановлені МВС. А я хочу заохотити громади долучатися до Системи, проводити аналіз і звертатися з пропозиціями про встановлення камер автоматичної фіксацій порушень ПДР», – сказав Білошицький.

Водночас, за повідомленням Державної виконавчої служби, у Харкові у громадянина Нігерії за несплату 80 тисяч гривень штрафу вилучили автомобіль. Це – перший транспортний засіб, який за відмову сплачувати адміністративні санкції за порушення правил дорожнього руху забирають у водія-боржника.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ЄС розуміє причини ускладнень із дотриманням універсальних прав в Україні — Стано

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua