News.ua


Продемонстрували рідкісну «Boлгy» ГA3-З111 із салоном зі шкіри крокодила

Апрель 20
20:17 2020

У Санкт-Петербурзі виставили на продаж рідкісну «Волгу» ГАЗ-3111 2001 року випуску, відповідне оголошення опублікували на сайті Авто.ру. Особливість даного автомобіля, який оцінили в 4 млн рублів, – салон з крокодилової шкіри.

ГАЗ-3111 «Волга» – це дійсно рідкісний експонат, який прикрасить гараж цінителя автомобілів легендарної радянської марки. В кінці дев’яностих років на ГАЗ-3111 покладали великі надії, але запустити серійне виробництво такої «Волги» так і не вдалося. З 1999 до 2004 року Горьковський автозавод випустив всього 424 екземпляри моделі, всі з яких виключно ручної збірки.

Виставлений на продаж автомобіль був відреставрований і доопрацьований фахівцями КБ Смирнова. Основна увага тут приділена інтер’єру, в роботі з яким була використана шкіра крокодилів білосніжного кольору з окантовкою «кедр» еталонного газівского рубінового кольору в унісон зі штатними емблемами заводу.

Як пояснює автор оголошення, крім шкіри крокодила, салон був інкрустований заводським емблемами ЗІМ-12 і ГАЗ-21 Волга. Фірмовий рубіновий колір був ще не один раз обіграний в доопрацюванні салону. Підсвічування всіх приладыв та елементыв інтер’єру виконали в даній колірній гамі.

Окрасою капоту став інший не менш відомий атрибут класичної Волги – легендарний хромований олень. Також на колісних дисках і передніх дверях з’явилися стилізовані емблеми «Волга». Були повністю відреставровані пластикові накладки «під дерево».

Крім робіт з доопрацювання зовнішнього вигляду автомобіля, було вдосконалено технічну частину. Зокрема, були встановлені передні гальмівні механізми фірми Brembo, з нанесеною символікою «Волга», задні дискові гальма замість барабанних. Через встановлення збільшених супортів були встановлені 18-дюймові легкосплавні диски, які також обзавелися символікою «Волга» на рубіновому тлі.

На заключному етапі проекту, щоб підкреслити статусність і вишуканість преміального автомобіля, були виготовлені килими з натуральної овчини, покривало в багажник, а також була проведена заміна підлогового ковроліну на натуральну шкіру з художньою прострочкою, рубінового кольору.

Під капотом цього ГАЗ-3111 «Волга» знаходиться бензиновий 4-циліндровий двигун об’ємом 2,5 літра. 136-сильний агрегат працює в парі з 5-ступінчастою МКПП.

На початку нульових років ГАЗ-3111 коштував втричі дорожче «Волги» ГАЗ-3110, а зараз доопрацьований седан оцінили в нескромні 4 млн рублів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У Росії заарештували журналістів AP і Reuters — «шиють» співпрацю з командою Навального

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua