News.ua


Porsche витратить 10 млрд євро на електрифікацію своїх моделей

Март 23
16:57 2020

Німецький автовиробник планує протягом 4 років вкласти значні кошти в гібридизацію, електрифікацію та інші новітні технології свого модельного ряду.

Компанія зі Штутгарта була натхненна успіхами своєї першої повністю електричної моделі – Porsche Taycan. У зв’язку з цим невдовзі дебютує перша модифікація електрокара, що отримала назву Taycan Cross Turismo. Крім того, наступне покоління кросовера Porsche Macan позбудеться традиційних ДВЗ і перейде на електромотори.

«Ми отримали близько 30 тис. заявок на покупку Taycan ще до світової прем’єри моделі у вересні. Понад 15 тис. клієнтів вже підписали договір купівлі-продажу. Ми впевнені, що в 2020 році привабливість Taycan, а також різних модифікацій 911, 718 і Cayenne допоможе нам утримати попит на наші моделі на високому рівні», – розповів глава марки Олівер Блум.

Настільки значні інвестиції, розмір яких складе близько 10 млрд євро, виправдані на тлі зниження економічних показників марки.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На саміті НАТО можливе рішення про збиття ракет РФ на заході України — ексміністр Польщі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua