News.ua


Названа одна з найбільш небезпечних трас в Україні

Декабрь 13
19:47 2020

В Україні протягом кількох останніх днів у денний час випадають опади у вигляді дощу, які згодом замерзають і створюють критично небезпечні умови для учасників руху. Так, свідки показали кадри, на яких помічені автомобілі, які улетіли в кювет з однієї з найбільш небезпечних трас під Києвом. Про це у своєму Telegram-каналі пише PavlovskyNews.

Хоча українці вже пристосувалися до льодових ковзанок, які з’явилися на дорогах і тротуарах через негоду, рятувальники просять водіїв бути гранично обережними, особливо на трасі Київ-Житомир.

Сьогодні, 13 грудня, траса перетворилася на справжній каток. Зараз на дорозі зафіксовано відразу 3 великих ДТП.

“Як повідомляють наші передплатники, на трасі відразу три великі аварії. Позашляховик “Лексус” вилетів в кювет і зупинився вже на даху. Буквально через кілька кілометрів ще дві машини злетіли з дороги. Далі з’їхала з траси фура, її розвернуло боком”, – йдеться у підписі до опублікованих знімків.

Складні погодні умови на дорогах зберігаються. Варто відзначити, що в перший день моторошної ожеледиці правоохоронці повідомили про кілька сотень ДТП на дорогах столиці.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Біля нічного клубу в передмісті Афін сталася стрілянина, є загиблий

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua