News.ua


Найнадійніші моделі авто зі стажем

Январь 21
07:57 2021

Експерти вирізнили моделі автомобілів з пробігом, які з роками не розчарували власників, інформує Avtosota.

Цікава ідея вибрати найбільш надійні й витривалі моделі автомобілів 10-річного віку дала досить неочікувані результати, які неодмінно допоможуть у виборі достойного варіанту в сегменті б/в автівок.

Volkswagen Polo

Цей класичний седан славиться своєю комфортністю і зручністю. Навіть із солідним пробігом, надійна модель німецького виробника буде служити вам так би мовити «до останнього».

Kia Sportage III

Легкий в управлінні кросовер, що володіє хорошими швидкісними характеристиками. Серед авто категорії секонд-хенд він стане хорошим вибором, та ще й обійдеться недорого.

Peugeot 3008

Це традиційне сімейне авто здавалось би непідвладне часу. Комфорт та зручність в управлінні подарують приємні миті за кермом, навіть якщо ви далеко не перший його власник.

Kia Sorento II

Автомобіль на світовому авторинку з’явився ще у далекому 2010 році. Серед інших моделей корейського виробника його якісно вирізняє авторський дизайн роботи Пітера Шрайєра. Завдяки цьому він і отримав свої неперевершені пропорції та лінії.

Toyota Highlander II

Топовий позашляховик все ще залишається на гребені популярності попри свій поважний вік. Хороший вибір для сімейних людей.

Chevrolet Camaro V

Неймовірно стильне спортивне авто є улюбленцем автолюбителів й дотепер, не зважаючи на десятирічний стаж.

Nissan Patrol VI

Легендарний позашляховик вже 11-й рік на ринку. Попри це плавна і комфортна їзда по бездоріжжю все ще не дає йому зійти з перших щаблів рейтингу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Окупанти пошкодили високовольтний об'єкт "Укренерго" на Сумщині

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua