News.ua


На ЗАЗі може припинитися виробництво автомобілів

Декабрь 19
15:58 2020

Верховна Рада може заборонити ПАТ Запорізький автомобільний завод (ЗАЗ) виробляти автомобілі з російських комплектуючих. Про це повідомляє АвтоПортал з посиланням на Економічну правду.

Як відомо, ЗАЗ упродовж трьох років не виробляв легкові авто і тільки у вересні поточного року розпочав серійне виробництво машин LADA Vesta, LADA Largus, Lada XRAY і кросовера Renault Arkana. Як з’ясувалося, вітчизняне підприємство складало автомобілі з комплектуючих, що надходили з РФ. Це обурило громадськість і деяких політиків.

Зокрема депутати звернулися до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з вимогою заборонити ввезення в країну з Росії комплектуючих для подальшого складання авто.

Чи зупиниться багатостраждальний ЗАЗ поки невідомо. Швидше за все, рішення про долю підприємства буде прийнято в 2021 році.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Что такое аспирин и зачем его используют

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua