News.ua


Бюджетні моделі Renault, Hyundai та Chevrolet з двигунами, які легко проїдуть 500 тисяч кілометрів

Октябрь 20
09:17 2020

Автомобільними експертами були анонсовані транспортні засоби, які присутні на українському автомобільному ринку і здатні запросто долати понад 500 000 км за рахунок «вічних» двигунів.

Лідерами є французькі авто Renault, що оснащуються 1.6-літровими силовими установками К4М на 102 – 105 «коней, а також дволітровими F4R на 135-143 кінських сили, які отримали просту конструкцію.

Для даних авто важливо за регламентом проводити заміну ременя приводу ГРМ. В даному випадку вони прослужать досить довго. У свою чергу 1,6-літрові мотори встановлюють на варіації Duster, Nissan Almera, Logan, а також Sandero. А ось 2-літрові двигуни отримали версії Kaptur, Renault Duster.

Dacia Logan
Dacia Logan

Друге місце віддали автомобілям Hyundai та Kia, що оснащуються 1,4-літровими установками G4FA на 107 «коней» і 1,6-літровими двигунами G4FC на 123 кінські сили.

Такі мотори отримали варіації Rio, а також Solaris. Для максимального продовження терміну служби авто слід проводити періодичну заміну ланцюга ГРМ, а також регулювання клапанів.

Daewoo Gentra 2012 року
Daewoo Gentra 2012 року

На третьому місці розмістилися автівки Chevrolet. В даному випадку найнадійнішою силовою установкою даного автобренду є 1,5-літрова B15D2, генеруюча 106 кінських сил. Цей мотор отримали такі версії, як Cobalt, а також Daewoo Gentra. Машини служать довгий час в разі спокійного стилю їзди.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Магнитные бури в мае 2024 – когда может ухудшиться самочувствие

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua