News.ua


10 найгірших авто, від яких власники прагнуть позбутися якнайшвидше

Май 03
18:28 2020

Названа десятка автомобілей, власники яких хочуть продати їх майже одразу після покупки. ТОП-10 найгірших авто, від яких власники прагнуть позбутися якнайшвидше

Фахівці закордонної дослідницької компанії iSeeCars вивчили ринок уживаних автомобілів і виділили моделі, від яких власники хочуть позбутися якомога швидше.

У цьому рейтингу йдеться про автівки, які прослужили трохи більше року.

Повний список виглядає так (від меншого до самого гіршого):

    • Седан Nissan Versa, не здатний похвалитися ні хорошим салоном ні списком оснащення, але вартість становить 12,5 тисячі доларів і робить його практично найдешевшим авто в США. Однак в 8,7% випадків подібні автомобілі продаються після першого року використання.
    • Jaguar XF, який через часті поламки намагаються продати якомога швидше. Фахівці з’ясували, що що 8,8% спорткарів продаються через рік.
    • Хетчбек Nissan Versa Note також не може надовго зацікавити своїх власників і тому 9% автолюбителів прощаються з машиною через декілька місяців.
    • BMW X3, який дуже відомий на українському ринку, найчастіше продають через дорожнечу обслуговування і ціни на запчастини. Близько 9% автомобілів на «вторинці» мають вік трохи більше року.
  • BMW X1потрапила до цього рейтингу, адже близько 10,4% власників продають свої автомобілі через ненадійність кросовера.
  • Mini Clubman10,7% власників продають через рік після покупки через часті поломок і дуже малий салон.
  • Британський Range Rover Evoqueтакож не відрізняється високою надійністю, а похилий дах практично повністю позбавляє заднього огляду, тому 10,9% власників продають машину через рік.
  • Land Rover Discovery Sport через високі експлуатаційні витрати, спірний дизайн і неоднозначний інтер’єр змушують 11,8% власників розлучитися з автомобілем.
  • 11,9% власників BMW 3-Seriesпродають автомобіль через рік, а причиною стає вартість ТО, скромний за розмірами салон і часті поломки.
  • Наприкінці списку йде Mercedes-Benz C-Class. За даними фахівців 12,4% автомобілів на вторинному ринку продаються майже одразу після покупки.
Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Компанія Apple відновила переговори з OpenAI щодо впровадження ШІ в iPhone

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua