News.ua


Український тенісист не зміг подолати стартовий раунд турніру в США

Июль 18
07:42 2017

Друга ракетка України Ілля Марченко програв свій перший поєдинок на американському трав'яному турнірі серії ATP 250 в Ньюпорті. Суперником Марченка в стартовому колі був американський спортсмен Бьорн Фратанджело.

Перший сет пройшов в рівній боротьбі, де лише на тай-брейку американцю вдалося вирвати перемогу. У другому — Марченко став грати набагато впевненіше і гостріше, внаслідок чого розгромив суперника з рахунком 6:1, і перевів матч у вирішальну третю партію. Однак в вирішальний момент гри американець все ж виявився сильнішим, а український тенісист закінчив свої виступи на турнірі.

За виліт в першому колі Марченко отримає трохи більше 5 тисяч доларів. Марченко продовжить виступати в Ньюпорті, де ще зіграє в парному розряді.

1-й раунд

Бьорн Фратанджело (США) — Ілля Марченко (Україна, 8) — 7:6 (2), 1:6, 6:4

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що відома тенісистка відпочиває з чоловіком в Греції.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Збірна України з хокею впевнено обіграла Нідерланди на ЧС-2024

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua