News.ua


В КНДР знову тестували балістичні ракети

Март 06
17:48 2017

В КНДР знову тестували балістичні ракети
В Північній Кореї вкотре здійснили запуск балістичних ракет, інформує replyua.net з посиланням на «Європейську правду».
Цього разу в понеділок, 6 березня, перевірили дію чотирьох балістичних ракет. Відомо, що три з чотирьох ракет впалина території економічної зони Японії. Вони пролетіли майже 1000 км. Японці вже зробили заяву з цього приводу. Керівник японського уряду Сіндзо Абе заявив, що такі дії КНДР можна тлумачити як новий етап загрози. Військові служби Сполучених Штатів Америки також прокоментували запуск ракет Північною Кореєю. В США зауважили, що ними було зафіксовано запуск ракет і вони відстежували, чи можуть вони нести якусь загрозу для Північної Америки. Наразі, відмітили американці, такої небезпеки немає.
Нагадаємо, це вже не перше випробовування балістичних ракет Північною Кореєю в цьому році. До цього Пхненьян перевіряв свою військові міць в минулому місяці. Міжнародна спільнота засудила дії КНДР, заявивши, що вони є серйозним порушенням резолюції ООН. В 2016 році Північна Корея вісім разів тестувала балістичні ракети середнього рівня дальності. Лише один з запусків виявився успішним, але згодом в КНДР заявили, що вони близькі до бажаних результатів розробок.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський привітав з обранням нового президента Панами

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua