News.ua


У Transparency International назвали найбільш корумпованого чиновника

Май 22
12:55 2017

У Transparency International назвали найбільш корумпованого чиновника
Глава правління Transparency International Хосе Угас заявляє, що колишнього українського президента Віктора Януковича в результаті проведення його організацією так званого конкурсу «краси» серед топ — корупціонерів міжнародне співтовариство визнало найбільш корумпованим чиновником світу. Як інформує replyua.net, про це Угас повідомив в ході дискусії «Як Україні досягти нарешті успіху в боротьбі з топ — корупцією і поверненням вкрадених активів?».
Керівник ТI підкреслив, що пріоритетними для його організації стали справи, пов'язані з корупцією топ — чиновників по всьому світу, оскільки більшість з них так і залишаються безкарними. У минулому році, внаслідок безкарності чиновників, міжнародна організація прийняла рішення провести через міжнародну Інтернет мережу своєрідний конкурс «краси», поставивши єдине питання: кого, на думку громадян всіх країн, слід вважати найбільш корумпованим у світі.
За словами Угаса, близько 350 кандидатів було названо протягом трьох місяців.
Після цього для впорядкування зазначеного великого списку TI була створена спеціальна технічна панель, в результаті був уже отримано список з п'ятдесяти імен. Потім історії цих людей з фото були розміщені у всесвітній Мережі, де протягом двох місяців усі бажаючі могли голосувати за того, хто, за їхньою оцінкою, є найбільш корумпованим.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Вінниччині пролунали вибухи

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua