News.ua


Противники жорстких санкцій проти КНДР теж засудили запуск балістичної ракети

Март 04
19:12 2017

Противники жорстких санкцій проти КНДР теж засудили запуск балістичної ракети
МЗС Китаю та Російської Федерації виступили проти політики Пхеньяна, інформує replyua.net посиланням на Deutsche Welle.
Речник міністерства закордонних справ Китаю заявив, що офіційний Пекін виступає проти здійснення Північною Кореєю тестувань балістичної ракети. За словами китайської сторони, подібні дії не є припустимими, адже вони порушують резолюції Організації об’єднаних націй. Російська сторона теж виступила з заявою щодо КНДР. В Москві наголосили, що такі дії Північної Кореї не можуть не викликати стурбованості світової спільноти. В цій ситуації, згідно з повідомленням російського МЗС, Російська Федерація пропонує кожну зі сторін утриматись від дій, що можуть спровокувати загострення конфлікту. Варто зазначити, що раніше РФ та Китай були противниками жорстких санкцій щодо Північної Кореї під час голосування на засіданні Радбезу ООН.
Нагадаємо, що запуск балістичної ракети КНДР вже встигли засудити Сполучені Штати Америки, Японія та Європейський Союз. Американський президент Дональд Трамп запевнив своїх союзників з Японії, що вони підтримуватимуть їх в цьому питанні, так як США перш за все важливо не допустити створення ракет, які можуть досягти американських берегів, відмітив Трамп. В ЄС теж висловили загальне невдоволення цим інцидентом, а також анонсували в найближчий час зустріч керманичей МЗС європейських країн спільно з Федерікою Могеріні для обговорення подальшого сценарію дій ЄС з цього приводу.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Саме формат «Рамштайн» дав поштовх до створення восьми коаліцій — Умєров

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua