News.ua


Скандальний експерт пояснив, чому Хацкевич кращий за Реброва

Август 11
08:52 2017

Епатажний експерт Віктор Леоненко розповів, чому Олександр Хацкевич кращий ніж екс-тренер Динамо Сергій Ребров:

"Динамо, сподіваюся, доб'ється успіху під керівництвом Хацкевича. Буду підтримувати Сашу. Поки мій друг все правильно робить і говорить. Не те що його попередник Ребров: той як тренер — пустишка. В Динамо він залишив після себе руїни. У нього постійно то м'ячі винні, то штучне поле.

Слава богу, Хацкевич обходиться без цих безглуздих виправдань, говорить те, що є. І чим швидше футболісти зрозуміють його філософію, тим швидше Динамо заграє.

Він прагне грати швидко, немає метушні з м'ячем. Колишній же варіант команди я називав "Барселона-мінус": м'яч тримаємо, а моменти не створюємо. Думаю, до весни хлопці розберуться — і в Києві буде відмінна команда.

Хотілося б, щоб і суперники відповідали. Але поки з цим справляється тільки Шахтар. Решта, на жаль, набагато слабші. Всі говорять, що вони борються, б'ються, а я хотів би, щоб грали. А то на деяких українських стадіонах потрібно стелити мати — футболісти постійно падають. У мене є шкала: якщо більше 35 фолів за гру, це вже не футбол", — заявив Леоненко в інтерв'ю Прессбол.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що тренер Динамо не розуміє упереджене ставлення до клубу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Тестування систем озброєння: Україна приєдналася до Об’єднаної мережі бойових лабораторій

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua