News.ua


Моурінью: Коли я йду, то залишаю після себе топ-клуб

Сентябрь 06
23:05 2017

Існує думка, що після того як Жозе Моурінью йде з будь-якого клубу він залишає після себе розруху та безлад. Також португальця вважають тренером на короткий термін, який не намагається розвивати клубну академію. Сам же Особливий не погоджується з вище згаданими твердженнями:

"Якщо люди говорять подібне, тому що я виграю і потім йду з команди, то в якійсь мірі вони праві. Але я не вважаю себе тренером, здатним відпрацювати лише короткий термін.

Я вважаю за краще працювати в тих клубах, з якими я можу домогтися успіху. Я готую команди таким чином, що, коли я йду, тренери приходять в топ-клуб.

Якщо після себе ви залишаєте структуру, яка стає ще більш успішною, це означає, що ви вже не є тренером на короткий термін", — цитує Моурінью ресурс The Times.

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Моурінью прокоментував повернення зіркового шведа.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Продовольча безпека та повернення дітей: Єрмак провів зустріч із Соросом-молодшим

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua