News.ua


Динамо зробило вражаючий камбек та розібралось з Партизаном

Сентябрь 29
00:39 2017

Київське Динамо у другому турі групового раунду Ліги Європи відправилось до Сербії на матч проти місцевого Партизана. Поєдинок проходив за порожніх трибун. Все через витівки фанатської торсиди сербів.

Перші хвилини проходили у своєрідній розвідці, команди особливо не ризикували та приглядались одна до одної. Першу нагоду забити мали господарі, Ожеговіч бив, здавалося вже в порожні ворота, проте Коваль зміг дістати цей м’яч. Кияни відповіли ще більше залізобетонним епізодом. Кравець вивів на рандеву Дерліса Гонсалеса, парагваєць пробив занадто просто для Стойковіча.

На 34-й хвилині Тамамба викотив на "п’ятачок", де Ожеговіч у дотик переправив м’яч у сітку – 1:0.

Під завісу першого тайму Тамамба вдруге приголомшив захист Динамо та Максима Коваля. Нападник скористався необачністю Кадара та пустив м’яч на кіпером киян – 2:0 у першому таймі.

У перерві, схоже, що відбулась чоловіча розмова тренерського штабу Динамо з футболістами і на другий тайм вийшла зовсім інша команда. Також Олександр Хацкевич пустив у бій Жуніора Мораєса та Артема Бєсєдіна – Динамо стало грати у два форварди.

На 53-й хвилині кияни відіграли один м’яч. Піваріч виконав штрафний, м’яч влучив у високо підняту руку футболісту, що стояв у стінці, а рефері вказав на 11-метрову позначку. Жуніор Мораєс скоротив відставання.

Гості ввімкнули швидкості та змусили захист Партизана помилятись. Артем Бєсєдін на 69-й хвилині віддав під себе, а Буяльський покотив м’яч повз голкіпера — 2:2

За п’ять хвилини до закінчення основного часу Жуніор Мораєс приніс перемоги київському Динамо. Бразилець був перший на добиванні після удару від все того ж Буяльського та вбив м’яч у сітку. Таким чином Динамо здобуває вольову перемогу та очолює квартет B.

Партизан — Динамо 2:3

Голи: Ожеговіч, 34, Тавамба, 42 – Мораєс, 54, з пенальті, 84, Буяльський, 68

Партизан: Стойкович, Мілетіч, Вулічевіч, Остоїч, Більер, Радін, Мілетіч, Янкович, Сума (Пантич, 75), Тавамба, Ожеговіч (Йованович, 79).
Динамо: Коваль, Віда, Піваріч, Кендзьора, Кадар, Циганков (Мораес, 46), Гармаш, Сидорчук, Буяльський, Кравець (Бесєдін, 46), Гонсалес (Морозюк, 90)

Раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Зоря сенсаційно обіграла Атлетік.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

: «» 140 Bihus.Info |

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua