News.ua


Прогнози букмекерів: Євробачення виграє представник Італії, Україна серед аутсайдерів

Апрель 22
10:38 2017

Прогнози букмекерів: Євробачення виграє представник Італії, Україна серед аутсайдерів
Очевидним фаворитом на перемогу в Євробаченні-2017 у котируваннях букмекерів вважається представник Італії Франческо Габбані, передає replyua.net. Коефіцієнт на перемогу італійця не перевищує 2,5, а це в кілька разів нижче, ніж у найближчих опонентів. Чим нижче коефіцієнт на ту чи іншу подію в букмекерських конторах, тим вище прогнозована ймовірність такого результату. Серед трійки лідерів також болгарин Крістіан Костов і швед Робін Бенгтссон. Коефіцієнти на їх перемогу виставлені на рівні 6,0-9,0.
Представникам України пророкують низьке місце. На перемогу групи O.Torvald мало хто сподівається. Коефіцієнт на перемогу українців перевищує 50,0. Можна зірвати великий куш, якщо поставити на їх перемогу, і вони виграють Євробачення. В такому випадку кожні 100 гривень ставки обернуться прибутком в розмірі 5 тисяч гривень. Але якщо O.Torvald не виграє, ваші гроші потраплять до кишені букмекерів.
Якщо виходити від рівня котирувань, то O.Torvald знаходиться на 23-му місці. Фаворит Євробачення в Києві Франческо Габбані виконає пісню Occidentali's Karmа. Євробачення-2017 розпочнеться 9 травня першим півфіналом. Другий півфінал відбудеться 11 травня, а 13 травня відбудеться фінал.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Гру Doom запустили через Paint зі швидкістю один кадр за 1-2 хвилини

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua