News.ua


Гоночні автомобілі Ford відтворили в конструкторі LEGO

Март 13
15:24 2017

Створення цієї іграшки назрівало 50 років, і вона може спрямувати вашу дитину на шлях до того, щоб стати легендою перегонів. Легендарний Ford GT40 і новий Ford GT, які стали переможцями 24-годинних перегонів у Ле-Мані в 1966 і 2016 роках, отримали нове життя в конструкторі LEGO®.

До нової серії LEGO Speed Champions входять обидва автомобілі, а також фігурки водіїв, картатий прапор і навіть кубок, що дозволить з легкістю відтворити ці історичні перемоги.

Гоночні автомобілі Ford відтворили в конструкторі LEGO
Гоночні автомобілі Ford відтворили в конструкторі LEGO

«Багато членів моєї команди виросли на історіях про легендарну історичну перемогу Ford у 1966 році, а перший захоплюючий досвід будівництва і конструювання отримали завдяки конструктору LEGO», — пояснив Дейв Перікек (Dave Pericak), головний директор Ford Performance. «Цей набір — ефективний спосіб розповісти нашу ле-манську історію і, можливо, надихнути гонщиків, інженерів і конструкторів майбутнього».

У минулому році компанія Ford здобула перемогу на перегонах у Ле-Мані після свого повернення на арену, яка 50 років тому стала свідком абсолютної історичної перемоги — здобуття трьох призових місць. Чотири гоночні автомобілі Ford GT також повернуться до Ле-Ману на перегони 2017 року. Компанія LEGO Group тісно співпрацювала з конструкторськім відділом і командою з ліцензування компанії Ford над кожною деталлю автомобіля-переможця 1966 року та нового гоночного авто Ford GT.

«Це був проект мрії, робота над ним була вкрай напруженою. Ford GT40 — один за найлегендарніших гоночних автомобілів в історії, а новий Ford GT просто неймовірний», — заявив Крейґ Каллум, керівник відділу дизайну серії LEGO Speed Champions. «Створюючи цей комплект для дітей, ми не забували і про дорослих шанувальників, оскільки знаємо, що ці моделі прискіпливо досліджуватимуть на відповідність оригіналам».

Каллум, який у вільний час бере участь у перегонах на переробленому старому авто Ford Model A і розпочинав кар’єру як конструктор повнорозмірних автомобілів, допомагав у розробці десяти прототипів, з яких вибрали фінальну версію кожної моделі, при цьому всі вони складаються з деталей конструктора LEGO.

Ви можете подивитися, як Каллум збирає новий комплект за рекордний час за посиланням

Запись Гоночні автомобілі Ford відтворили в конструкторі LEGO впервые появилась Автоцентр.ua.

Источник: autocentre.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Тарифы на электроэнергию в Украине не изменятся

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua