News.ua


В США та Ізраїлю настав «новий день» в відносинах – Нетаньяху

Март 04
18:12 2017

В США та Ізраїлю настав «новий день» в відносинах – Нетаньяху
Глава уряду Ізраїлю Біньямін Нетаньяху розповів про результати свого офіційного візиту до Вашингтону, повідомляє replyua.net з посиланням на «Новое время».
Ізраїльський лідер прокоментував результати зустрічі з 45-м президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом. Як зазначив Нетаньяху, в майбутньому варто очікувати ще тіснішу співпрацю між США та Ізраїлем. На думку ізраїльського лідера, починається «новий день» в дипломатичних відносинах двох держав. Однак Біньямін Нетаньяху не уточнив конкретні деталі розмов з Трампом, але наголосив, що його відвідини США можна вважати історичним моментом.
Нагадаємо, раніше Дональд Трамп озвучував, як він бачить в подальшому розвиток конфлікту між Ізраїлем та Палестиною. На думку американського президента, Ізраїль має поки почекати з будівництвом поселень на території палестинських земель. Трамп вважає, що першочергово опікуватись мирною угодою між державами мають виключно представники Ізраїлю та Палестини. Крім того, Трампом озвучувались варіанти розв’язання конфлікту шляхом створення як двох, так і, можливо, однієї держави. Така позиція США була розкритикована Парижем. Очільник МЗС Франції Жан-Марк Еро наголосив, що ООН та міжнародна спільнота виступають за розв’язання конфлікту виключно шляхом сценарію утворення «двох держав для двох народів».

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Купили майно в державних компаній? Держава може забрати назад

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua