News.ua


В ООН назвали голод головною причиною міграції

Май 06
10:36 2017

В ООН назвали голод головною причиною міграції
Відповідно до змісту доповіді Центру новин ООН, питання міграції та продовольчої безпеки дуже тісно взаємопов'язані. Голод змушує людей залишати свої будинки, а масові переміщення призводять до поглиблення гуманітарних криз, а також істотної навантаженні на продовольчі системи держав, що приймають мігрантів. Про це повідомляє replyua.net.
Авторам доповіді вдалося встановити, що зменшення рівня продовольчої безпеки всього на 1 відсоток обертається зростанням чисельності міжнародних мігрантів аж на 1,9 відсотка. Фахівці закликають країни — члени ООН, а також приватних донорів вкладати більше фінансових ресурсів в зміцнення продовольчих систем і розвиток сільського господарства в державах походження мігрантів. Як повідомляли раніше в ЮНІСЕФ, в Сомалі чисельність тих, хто недоїдає дітей збільшиться приблизно на п'ятдесят відсотків, досягнувши до кінця цього року 1,4 мільйона чоловік. На межі голоду виявиться 275 тисяч дітей. На південному заході Азії і африканських країнах може наступити масовий голод — ООН.
Тим часом, через збройні конфлікти і посуху в трьох африканських державах і в Ємені місцеві жителі можуть залишитися без харчування. Про це в минулому місяці повідомило Управління верховного комісара ООН у справах біженців.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Як штучний інтелект та роботи змінюють агросектор

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua