News.ua


У РФ обурилися нанесенням коаліції нового улару по військам Асада

Июнь 11
23:56 2017

У РФ обурилися нанесенням коаліції нового улару по військам Асада
Перший заступник голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клінцевич зробив заяву, що удар міжнародної коаліції по позиціям сирійського лідера Башара Асада — це початок відкритого військового конфлікту, тому Росія вимагатиме проведення позачергового засідання Радбезу ООН. Про це інформує replyua.net.
«Удар, нанесений операції коаліційних сил США, — це прямий вступ коаліції у відкритий військовий конфлікт в Сирії. Це акт агресії, Росія негайно поставить питання про проведення позачергового засідання Ради безпеки ООН », — заявив сенатор. За його словами, цей удар не був помилкою. «Мова йде про цілеспрямовану акцію, яка має на меті послабити наступ проурядових сил. Це не помилка », — сказав Клінцевіч.
Як відомо, вчора, 6 червня, коаліція на чолі зі Сполученими Штатами завдала нового удару по сирійським проурядових сил в населеному пункті Ат-Танфе, йдеться в заяві коаліції. Перший такий удар було нанесено 18 травня в тому ж районі. «Коаліція знищила додаткові сили, що підтримують сирійський режим, в межах встановленої зони уникнення конфліктів на півдні Сирії 6 червня», — зазначається в повідомленні. У коаліції США заявляють, що коаліційні сили знаходяться в Ат-Танфе вже протягом кількох місяців і тренують місцевих сирійців для боротьби з ІД.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Експорт товарів з України у І кварталі скоротився на 3% — Держстат

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua