News.ua


США спрямували до кордону з КНДР два бомбардувальника B-1B Lancer

Июнь 20
10:43 2017

США спрямували до кордону з КНДР два бомбардувальника B-1B Lancer
Американські стратегічні бомбардувальники B-1B Lancer, які можуть нести ядерну зброю, проведуть ряд навчання в Південній Кореї, передає replyua.net. Надзвукові бомбардувальники американських військово-повітряних сил проведуть навчально-тренувальні польоти спільно з південнокорейськими винищувачами F-15K. Крім того, вони проведуть тренувальні бомбардування на полігоні Пхільсон.
Як відомо, американський студент Отто Уормбір помер в США після повернення з КНДР. Про це напередодні повідомили його родичі. Уормбіра звільнила влада Північної Кореї 13 червня. Його евакуювали з КНДР в стані коми, в яку Уормбір впав навесні 2016 року. У США у нього зафіксували велику загибель клітин мозку. За версією влади КНДР, Уормбір заразився ботулізмом, після чого впав у кому, прийнявши снодійне. Це трапилося незабаром після того, як минулого року його засудили до 15 років каторги за крадіжку пропагандистського плакату.
Новина щодо звільнення Уормбіра співпала з візитом в КНДР в минулому відомого баскетболіста Денніса Родмана. В інтерв'ю ЗМІ він сказав, що їде в Пхеньян побачити друзів і не займається звільненням затриманих в КНДР американців. Також він зазначив, що хоче «відкрити двері» в КНДР для президента США Дональда Трампа, але не став говорити, чи знає мільярдер про його поїздку. У посольстві США в Токіо заявили, що Родман знаходиться в КНДР з візитом як звичайний громадянин.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

компанія Apple змушена знижувати ціни на флагманський смартфон

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua