News.ua


«Смішно і «соромно»: Діти ледь не зірвали ефір на каналі ВВС (ВІДЕО)

Март 11
08:40 2017

"Смішно і "соромно": Діти ледь не зірвали ефір на каналі ВВС (ВІДЕО)
Нещодавно у соціальних мережах почало набувати популярності відео, на якому політичний експерт BBC World News в прямому ефірі намагається розповідати про деталі імпічменту президента Південної Кореї. Але в цей час на задньому плані з’являються його діти і інтерв’ю перетворюється на міні-шоу. Про це пише видання «The Sun», передає replyua.net.
«Професор міжнародних відносин та політології Роберт Келлі відповідає на запитання телеведучого щодо Пак Кин Хе. В цей самий час на задньому плані з’являється дівчинка у жовтому светрі та стрімко прямує до тата. Вона, переповнена радощі та натхнення, розмахуючи рука, іде до свого батька навіть не підозрюючи, що в цей час він дуже зайнятий. Помітивши маленьку доньку, Келлі, посміхаючись, намагається її відштовхнути», — йдеться у повідомленні.
Пізніше до кімнати заходить молодша дитина та йде на допомогу сестрі. В цей самий час до кімнати забігає мати. Вона, хватаючи дітей за руки, намагається вивести їх з прямого ефіру. Коли вона виходила, то зачепила книги, які лежали на столі. Було чутно, як дівчинка каже «Ой, мамочко!». Експерт на деякий час закриває очі, усвідомлюючи скільки людей це побачило, та просить пробачення за те, що сталося.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Укрпочта продала старые автомобили на 60% дороже: цифры

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua